ocd

שאלה:

בס״ד
שלום רב כבודו יש לי ocd אתם כבר מכירים אותי לפי כל השאלות שליי ולפני כמה זמן אמרתי לאנשים לא יודע אם בצחוק או לא שאם אמא שלי לא תשלם עליי אני לא אבוא לחינה ואני לא יודע אם נשבעתי או לא ואני לא יודע אם מותר לי ללכת או לא

תשובה:

מותר לך ללכת.

שירבו שמחות.

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. לכבוד הרב שליט"א
    יישר כחכם.
    לענ"ד כדאי לטפל…ולא לסחוב.
    אני הקטן עובד גם עם ocd בין היתר(פסיכותרפיסט). והכל בדרכה של תורתנו הקדושה ללא תפיסות זרות.תואם בהחלט לציבור שומרי התורה המצוות מכל הסוגים: חסידים,ליטאים,ספרדים, וכו'
    אם יאה בעיניכם ניתן למסור לו את כתובת המייל שלי שישלח את פרטיו .
    כל טוב.