הארכת לייסטים ע"י אזיקון או סיבי גאוה?

שאלה:

שלום, רציתי לשאול
יש ברשותי סוכת מסגרת ברזל של סוכות ירושלים ואני מעוניין להניח את הסכך על לייסטים שמונחים על מסגרת הברזל, אלא שהבעיה שהלייסטים שברשותי קצרים יותר האם יש אפשרות לחברם וע"י כך להאריכם שיתאימו לרוחב הסוכה ע"י אזיקון? – האם זה יחשב מעמיד דמעמיד או רק מעמיד והאם זה משנה אם זה יהיה עם סיבי גאוה או חוט פשתן. תודה

תשובה:

לכאורה זה רק מעמיד דמעמיד.

[אגב, תוכל להעמיד אותם בזוייות של הסוכה שם אין משמעות להיות קצרים].