ביקור הורה חילוני בשבת

שאלה:

שלום רב. האם מותר להורה חילוני שגר באותה שכונה כמו הבן/בת לבוא לבקר ברכב בשבת על מנת לחזור לישון בביתו שלו בליל שבת? או שמא הבן/בת צריכים ללכת ברגל להוריהם ברגל על מנת להיפגש?. אין אפשרות שינה באופן זמני בבית הבן/בת.
תודה!

תשובה:

עד כמה שאתם לא מאפשרים שינה אצלכם בבית, ברור שאין להזמין את ההורים על דעת שיסעו ברכב, אני מבין שברור שלא ילכו ברגל וזה לא אופציה, תלכו אתם אליהם.

בהצלחה