בילוי בשבת בשלושת השבועות

שאלה:

שלום.
בילוי במלון בשלושת השבועות זה ככל הניראה בילוי משפחות ראוי בשבועות אלו. אבל רציתי לשאול אם כשמדובר בשבת בלבד בתוך שלושת השבועות כשהמלון דתי והאווירה היא של שבת בכל המובנים זה בסדר?

תשובה:

אין איסור לנסוע למלון לשבת בשלושת השבועות, אבל כמובן תעשו זאת לפני ראש חודש אב. בימי תשעת הימים מתמקדים הרבה יותר בימי האבל ולבילויים אין זה הזמן המתאים.

בהצלחה