מדבקה עם שם השם על גב הרכב

שאלה:

שלום רב,
האם מותר להדביק מדבקת סטיקר עם שם השם בחלון של גב הרכב? כמו: אין עוד מלבדו/או תודה לך ה' (רצון לקידוש השם ושכל הנוסעים בכביש יראו) אך האם הדבר יכול לגרום חלילה ההפך ולחילול השם וכדאי להימנע?

תשובה:

המילים אין עוד מלבדו לא כוללות שם ה', אז אני לא רואה בעיה, אבל שם ה' אין לכתוב. וגם פסוק כמו אין עוד מלבדו, רק במדבקה שיכולה להתקלף בשלמות בעת הצורך.