ריח בעייתי

שאלה:

אם גיליתי בתוך אחד הארונות בבית ריח חזק וחריף של טחב ועובש – זה אומר שלא יצאתי ידי חובת דברים שבקדושה במיוחד היותר חמורים כמו קריאת שמע ושמונה עשרה אם התפללתי בבית? כי בבית אולי זה מזיד שלא הייתי רגיש לריח כזה?

תשובה:

יצאת ידי חובה וגם עכשיו אפשר להתפלל ליד הריח הזה.

הצטרף לדיון

8 תגובות

  1. ועוד משהו חשוב- זה הדין הרגיל לכולם ולא איזו הקלה לשואל שסובל מבעיית או. סי. די. של מחשבות הלכתיות טורדניות ושאלות הלכתיות כפייתיות.

    הבנתי נכון?