שילמתי בשובר שלא תקף באותה צרכנייה

שאלה:

שלום רב,
קיבלתי שובר מזוגלובק למימוש ברשתות סופר ספציפיות שלא שמתי לב לכך.
הגעתי לרשת "אושר עד" (שמסתבר שלא היתה ברשימת הרשתות שניתן לממש את השובר) וכשהגעתי לבמה הראשית המנהלת בדקה כנראה רק את הברקודים למוצרים שקיבלתי,אישרה ולקחתי את המוצרים. רק כשהגעתי הביתה הבנתי מאחותי שאושר עד הוא לא אחד מהרשתות שניתן לממש את השובר וכנראה שגם העובדת שלהם כמוני לא ראתה את השורה הקטנה. מה עליי לעשות כעת? על מנת שלא אכשל בגזל?
תודה,

תשובה:

שלום וברכה,

מסתבר מאוד שאם הם קיבלו את השובר אז זה תקף גם שם. הטוב ביותר שתפני לקופה ראשית של אותו סניף ותספרי להם על הטעות והם יורו לך מה לעשות.

בהצלחה.