לשלם לחנות אחרת שתחת רשת אחת

שאלה:

שלום לכבוד הרבנים שליט"א,
קניתי קפה ברשת בתי קפה בעיר מסוימת ובשל אי הבנה מסוימת לא שילמתי על הקפה, האם אני יכולה לשלם לאותה רשת בתי קפה בסניף בעיר אחרת שהבעלים שלה זה לא אותם בעלים אבל זה כן אותה רשת (גרג)?
תודה רבה וחודש טוב,
חנה.

תשובה:

שלום וברכה,

רשת הבתי קפה הוא לא קופה אחת, אלא שייכים לזכיינים, וכל סניף יש לו בעלות פרטית שהכל תחת רשת אחת, ולכן לא יועיל לשלם לחנות אחרת, אלא צריך לשלם לאותה חנות שקנה את הקפה.

בהצלחה.