כשרות שפתון לבלו

שאלה:

שלום רב, קניתי שפתון ליובש בשפתיים של חברת לבלו, כשקניתי חשבתי שאין לו טעם (הבנתי שלשפתון בלי טעם לא צריך כשרות) אבל אחרי שפתחתי אותו שמתי לב שיש לו ניחוח טוב (לא נראה לי שזה טעם ממש וגם אם כן אז זה טעם די קלוש), רציתי לשאול האם יש בעיה להשתמש בו (זה השפתון בצבע תכלת של החברה)
תודה רבה

תשובה:

יש צורך בכשרות, נמצא בשפתונים ממש שומן מן החי ואפילו מבשר חזיר.