כשרות מיקורגל בעבודה

שאלה:

שלום הרב

בעבודתי יש מקרוגל בשרי ומחממים שם טרפות בוודאות.
בכלי החימום על פי הוראות יצרן אני צריך להשאיר את הכלי במצב לא נעול ורק להשאיר את המכסה מלמעלה ( מבחינה בטיחותית ).
האם מותר לי לחמם שם? ואם לא? באיזה מקרה אם בכלל יהיה מותר ?

תשובה:

באופן זה שאתה מתאר אין היתר לחמם שם מאכל, כדי שיהיה מותר לחמם שם מאכל יש לסוגרו הרמטית לגמרי בשתי עטיפות, ולחמם חימום קצר כדי שלא יפתח מחמת החום.

המלצה כנה, לא להשתמש, בסוף תמיד כן נפתח ואז נכנסים לחששות על כשרות המזון.

הצטרף לדיון

תגובה 1