הפרשת חלה

שאלה:

אישתי הכינה פיתות לחלוקה למשלוחי מנות מכיוון שלצורך האפייה לא טוב להשהות את הבצק הכינה קילו ופיזרה עליו בצל, לאחר מכן הכינה קילו נוסף ופיזרה זעתר האם מצטרפים שני המאפים להפרשת חלה אם לא מעוניינת שיגעו אחד בשני כמובן הבצק אותו בצק

תשובה:

אינני חושב שיש לה הקפדה כל שהיא, זה אותו בצק ואותו סוג מאכל, רק התבלין שונה. אבל אם היא מרגישה שמקפידה, תפרישו ללא ברכה.

פורים שמח.