תשובה

שאלה:

לפני כמה דקות חזרתי בתשובה התפללתי ביחיד ערבית ולפני תפילת 18 הרגשתי צער גדול על כל מה שעשיתי להשם ובכיתי והצטערתי ואז אחרי זה המשכתי את התפילה שמתי שיעור קצר של רב ואז אחרי זה עשיתי וידוי כמה פעמים כי נזכרתי בעבירות שונות זה בסדר איך שעשיתי?

תשובה:

מיוחד! תמשיך להצליח. אבל מה שחשוב הוא לדעת שהצער בחטאים זה טוב רק לחלק קטן מהזמן, רוב הזמן צריך לשמוח בזכות להיות בן של מלך מלכי המלכים שאוהב אותנו ומחבק אותנו, לשמוח בכל מצוה, בכל ברכה, בכל הנחת תפילין, בכל רגע של לימוד תורה, שמירת שבת וכו', אשרינו שזכינו!

יום נעים.

הצטרף לדיון

תגובה 1