ספק וסת הגוף

שאלה:

כבוד הרב שליטא
האם צריך לחשוש לוסת הגוף באשה מינקת נוטלת כדורים סרזט שכבר 5 לידות לא גורמות לשינויים ויש לה סילוק דמים מוחלט. כעת הרגישה הרגשה של כעין צירים שבעלמא מרגישה כן קודם מחזור אך כעת אינה בטוחה שזה אכן ההרגשה הזאת כי יש לה גם כאבי גב וגם בכלל לא חשה כל כך בטוב יש לה קצת וירוס. האם ספק הרגשה זו מוגדרת כתובת הגוף.

תשובה:

אין לחשוש כלל, מאוד לא מצוי וסת הגוף כזו, ורק כאב שמתאפיין ממש רק במחזור, ולא קורה בשום זמן אחר, ותמיד כשמרגישים אותו יוצא דם מיד הוא וסת הגוף. כאן מהתיאור שלך אני מבין שאנחנו רחוקים מכל זה.

רפואה שלמה.