חלומות

שאלה:

ראיתי בחלומי את ספר שמואל א' ומיד התעוררתי. האם יש לזה משמעות?

תשובה:

אולי זה מבשר לך את הפסוק המדהים שאמר שמואל לשאול "אם קטון אתה בעיניך ראש שבטי ישראל אתה"! פסק שבא לומר לנו, שלפעמים אנחנו לא מתחזקים, ולא מקבלים על עצמו עוד אתגרים בלימוד תורה ושמירת מצוות ועוד, מתוך תחושה של חולשה, מי אני, למה אני מסוגל וכו'… ועל זה אומר לנו שמואל, אל תהיה קטן בעיניך, יש לנו כוחות עצומים! עלה והצלח ורכב על במותי ארץ!

בהצלחה