פרישות עונה בינונית עם כדורים

שאלה:

כשאשה לוקחת כדורים וכל 6 שבועות מפסיקה ומקבלת ווסת האם צריכה לפרוש בעונה בינונית? ( מתחיל לקחת הכדור בחזרה בז׳נקיים)

תשובה:

אחרי שהיא יודעת והוחזקה שהכדורים מועילים לה והיא לא תראה דם בששת השבועות הללו, אין חובת פרישה ככל שהיא לוקחת כדורים. אחר שהיא מפסיקה לקחת, 24 אחר כך, יש לחשוש שמא תראה ויש לפרוש.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ובמה נקראת הוחזקה? עברו שלש זמני עונה? הרי כל כמה שבועות מפסיקה לקחת ומקבלת ווסתה? (לפי רוב פוסקים לא מונים עונה בינונית עוד הפעם מיום ל׳ אם עדיין לא באה ווסת חדשה ואם כן איך נקרא שלש פעמים יום ל׳)