טלפונים חכמים לילדים

שאלה:

שלום כבוד הרב,
אני בן 10 ורציתי לשאול, אמא שלי טוענת שמסכים לא רק מככרים אלה אסור כי זה עברה ובבית ספר שלי צריך ואצתאפ ואני מתנגד לזה. א. האם לך יש סמרטפון?. ב. האם אתה חושב שזה עברה?
אשמח לתשובה.

תשובה:

שלום וברכה הלל חברי וידידי, דבר ראשון צריך לדעת שאמא יודעת מה שהיא אומרת, וצריך לשמוע בקולה, כי מה לעשות ההורים חכמים יותר ומנוסים ויודעים מה טוב ונכון לנו. בודאי אין לי סמארטפון, ואין כל סיבה שיהיה מכשיר כזה לילד. זה הורס את המחשבה ואת הראש וגורם להרבה בעיות.

תהיה תלמיד חכם גדול וירא שמים, ותעשה נחת רוח להוריך!