סכה תחת רשת צל

שאלה:

ישנם אולמות שבנו סוכה כשיש רשת צל מעליה (הרשת בגובה גדול כ25 מטר נמצאת שם כל השנה). גם אם נאמר שהצל בסוכה לא מגיע בגלל הרשת אלא מעצם הסכך הכשר, האם מותר יהיה לשבת בסוכה הזו כשבעצם אני יושב מתחת לרשת הזאת?

תשובה:

שלום וברכה

זה תלוי בצפיפות הרשת. ככל שאם ינטל כל הסכך שכנגד סיבי הרשת תהיה חמתה מרובה מצילתה הסכך פסול. וכיון שאני מניח שזה כך… הרי שאין לשבת בסוכה כזו.

חג שמח.