תביעה על חשבונית

שאלה:

בס"ד

שלום לכבוד הרבנים
בס"ד מכרנו לפני כשנתיים בית, בעסקה עם מתווך, המתווך לחץ מאוד לקבל התשלום (עוד בטרם קבלנו כל התשלומים) , טען שיש לו חובות, שלמו לו דרך העברה בנקית ובצקים, עברו כשנתיים והוא מתחמק מהעברת חשבונית
אני לא יכול לקבל זיכוי מס בגין מס שבח, כי לא העביר חשבונית.
גם העורך דין שטיפל, לא הצליח להוציא ממנו.
מה הדרכים שלי לפעול לקבלת חשבונית , כולל בבית משפט לתביעות קטנות?
תודה

תשובה:

שלום וברכה,

עליך לתובעו בבית דין רבני תחילה ואם הנתבע לא יופיע בבית דין או שלא ישמע להוראות של בית הדין בית הדין יתן לך היתר לתבוע בכל מקום שתרצה, ואז תוכל לפנות לערכאות.

בהצלחה.