גבר קוסמטיקה

שאלה:

שלום וברכה , ברצוני לשאול שאלה בנושא צניעות והשאלה היא האם מותר לעשות טיפולים קוסמטיים לנשים כמו "בניית צפורניים" , "לק ג'ל" וכדומה לנשים?(הדבר כולל מגע באותן נשים, ולא מעט הסתכלות בנשים שלבושות לא צנוע)

תשובה:

אין לך מלאכה מכוערת מזו שגבר טורח ביפויה של אשה זרה… ומן הסתם כשאמרו שלא חרבה ירושלים אלא בשביל עריות וכו', הכוונה בין השאר לדברים כאלו.