טיפול פיזיותרפיה גבר אצל אשה

שאלה:

עשיתי תאונת עבודה עם כאבי גב קיבלתי פיזיותרפיה אבל התור הכי קרוב רק עוד חודשיים. אחרי התערבות של רופא המשפחה הצליחו לסדר לי תור בימים הקרובים אבל ע"י אשה מה הדין להמתין כמה חודשים או ללכת רגיל אצל הפיזיותרפיסטית?

תשובה:

לדעתי טיפול כזה אצל אשה הוא גרוע, כמעט מהנמנע שלא יבוא הרהור עבירה, טיפול של מגע מסיבי כזה. מה שיש לעשות הוא לדרוש מהקופה שיתנו לך טיפול על ידי גבר במקום אחר, זה שווה נסיעה.

רפואה שלמה.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. אני מסכים עם כל מילה, לדעתי איסור גמור.

    אבל מה בדבר שיננית?
    אני זמן רב מאוד לא מטופל אצל שיננית כיוון שמעולם לא ראו עיננו שיננית ממין זכר, והדבר חבל מאוד, יש תועלת רבה בטיפול שיננית.
    מה עושים?

  2. אין שיננית גבר לצערי.
    ויש ממורי ורבותי שפסקו לא ללכת לשיננית כל עוד יש חשש קטן של הרהור.
    ונכון, זה רחוק מאוד ממגע פיזיותרפיה, אכן.
    ובכל זאת, שיני צוברות אבנית ואין לי מה לעשות בנדון.
    אולי אם גבר יקח יוזמה וילמד שיננות, יעשה הון מהציבור החרדי