לתרומות לחץ כאן

דג בחזקת בשרי?

שאלה:

שלום,

אכלתי דג במקום העבודה , כאשר שאלתי אם הדג פרווה לחלוטין הטבח אמר לי שאחרי שהוא אופה את הבשרי בתנור הוא שוטף אותו טוב עם אדים, מחכה כמה דקות ואז מכניס את הדג.
מה הדין לאשכנזים ולספרדים? האם צריך לחכות 6 שעות?

תודה

תשובה:

זה בסדר גמור. אם התנור נקי, הדג פרווה [לגבי לאוכלו עם חלב ממש יש להחמיר לפחות לבני אשכנז, אבל שש שעות לא צריך להמתין].

הצטרף לדיון

2 תגובות

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל