לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

חלום על פצעים ברגל ובגב של הנפטר

שאלה:

היי שלום חלמתי ערב שישי יום לפני ערב פסח השנה על שכן שלנו שהיה רב מקובל הוא בא אליי בחלום הוא נפטר לפני שש שנים היה לו פצע ענק ברגל ובגב בצד והוא ביקש ממני שאמרח לו משחה פעמיים על הפצעים מרחתי לו ושאלתי אותו אם עזר לך ולא היה מענה ואחכ ביקש ממני להקפיץ אותו לבית הכנסת אז לקחתי אותו לבית הכנסת מפריע לי הפצעים בחלום מה משמעות החלום תודה ומה עליי לעשות

תשובה:

אינני יודע אם יש משמעות לחלום, אבל אין ספק שהנפטרים זקוקוים לנו, לרביוי זכויות לעילוי נשמתם, תלמד לעילוי נשמתו פרק משניות ובודאי יכיר לך טובה!