לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

חלום על שכנה שנפטרה

שאלה:

היי שלום חלמתי על שכנה שלי שנפטרה לפני חצי שנה ובחלום היא הופיע עם הבן שלה שנפטר בפיגוע לפני 30 שנה שניהם היו נראים יפים וצעירים ולבושים יפה השכנה שלי הייתה מאופרת ולבושה יפה אבל היא הייתה בוכה בחלום מה משמעות הבכי תודה לך

תשובה:

שלום וברכה

טבעי שחולמים על אדם קרוב שנפטר כיון שחושבים עליו במשך היום, אבל תעשי משהו לעילוי נשמתם, כמה פרקי תהילים וכדומה, ובודאי יועיל להם.

בשורות טובות.