נגד מחאת החיסונים

שאלה:

לרב שלום.
ילדנו בגנים ביישוב ליד מושב מגורנו,
ושם היישוב אדום….
אנו מנסים כל דבר כדי להוריד את הצבע.
היום ראיתי עיתון ביישוב ליד שמאוד הכעיס אותי ואת אשתי
משהו נגד החיסונים כל מיני "הוכחות" שהחיסונים "הורגים" וכו' וכו'
כמובן שקרעתי את כל העיתונים שהיו שם שדיברו על אותו דבר
עכשיו באתי לשאול את הרב-
האם נהגתי נכון?
תודה רבה ויום טוב.

תשובה:

לא צריך לקרוע ולכעוס, אבל בהחלט יש להתנגד ולהסביר את האמת, אין דרך למגר את המגפה הזו ללא חיסונים, זו עובדה.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. איך בזמן אהרון, דוד המלך ובכל דור ודור מיגרו מגיפות? בעולם היו מגפות שחלפו עם הרוח צריך להבהיר שזו לא מגיפה יש תחלואה ומס' הנפטרים מקורונה שיקרי ביותר כי בתי החולים מקבלים כסף על כל מת מקורונה והרישומים שם כוזבים וגם בדיקות הפיסיאר שיקריות ולא מדויקות, מהר להתחסן אומרים כי החזרה לשיגרה חשובה למרות שעתיד המחוסן עדיין לא ברור בקיצור ולעניין כל חצי שנה זריקה כי ADE……

  2. איך בזמן אהרן הכהן ידעו למגר מגפות זו לא שאלה, אם היו לנו משה רבינו ואהרן הכהן המצב היה טוב בעוד תחומים…
    לגבי המגפות שחלפו עם הרוח, יש לזכור את השפעת הספרדית שאגב מאוד דומה לקורונה, היא חלפה עם הרוח ויחד איתה חלפו מהעולם שליש מתושבי אירופה, אני חוזר שוב למקרה שקראת מהר שליש מהאזרחים מתו, לא כולל את החולים שנותרו עם נזקים! היא חלפה, כי מתו ואז לא היתה תחבורה בין ארצות אז זה שקע בסוף…אגב זכורים לטובי סבו וסבתו של סבי זצ"ל שחירפו נפשם ועברו מבית לבית לטפל בחולים, באוכל ותרופות, אומץ לב שעלה לסבתא בחייה והיא חלתה ונפטרה בשם טוב, זכרה לה אלוקים לטובה, הניחה אחריה 13 ילדים שלה ועוד שנים מאומצים, וזכתה שיהיו כל צאצאיה שומרי תורה ומצוות, דבר לא מובן מאליו באותם ימים.
    כל שאר הקונספירציות שהזכרת רדוד מכדי להגיב..