האכלה דרך גסטרוסום

שאלה:

הבת שלי בת 5 אוכלת חלב דרך צינור ישר לקיבה האם צריכה לברך לפני שנותנים לה? האם צריכה לשמור אחרי בשרי [אוכלת מעט מהפה] ולא לתת לה מיד אח"כ?

תשובה:

לברך היא צריכה רק על מה שבפה, ולשמור בין חלב לבשר אינה צריכה כלל מחמת מצבה הרפואי, רק שלא לאכול ממש יחד.

רפואה שלמה!

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. אין לי בעיה לחשבן לה 3 שעות בין הבשרי להאכלה, כי ממילא ארוחה אחת היא ללא ההזנה והשאר רק טועמת ואז משלימים לה אז אפשר שזו תהיה הארוחה הבשרית השאלה אם זה עדיף או אין בזה עניין.
    תודה