לתרומות לחץ כאן

המשך כשרות קפה וסוכר

שאלה:

המשך
מה הכונה שעדיף שיהיה הכשר?
חומרא בעלמא? כדי להתרגל לקנות רק עם הכשר?
או שיש בזה יתרון אמיתי?

תשובה:

יש שעוררו לפני כמה שנים, שכיון שאידוי הקפה עובד בקירבת מקום למערכות הקיטור של מוצרים אחרים, יתכן שיש מעבר אדים מסויים שאוסר את הקפה, עוררו זאת על קפה ספציפי מתוצרת גרמניה. אינני יודע אם זו בעיה נכונה, אינני יודע אם היא קיימת בחברות נוספות, אבל זה עורר אותי לחשוב שככל שהתיעוש נעשה מורכב יותר וגדול יותר, והתאגידים עוסקים ביותר ויותר מוצרים במקביל, יש יותר ענין לצרוך אפילו מוצר פשוט כזה עם הכשר, למרות המסורת הותיקה שהוא אינו נזקק לכך.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל