שבועה

שאלה:

היי שוחחתי עם בעלי על משהו שלא רציתי שידבר עליו. אמרתי לו שישבע בילד שעוד לא נולד לנו מתוך לחץ וכעס והוא התעצבן וניתק לי. לא קרה כלום מאז ויש התנצלתי. אני צריכה לעשות משהו ?

תשובה:

לא צריך לעשות כלום במישור ההלכתי, אבל כן צריך לעשות הרבה בנוגע לסגנון השיח בבית… מצד שניכם, את לא צריכה "להשביע" ועוד בילד שלכם? מה זה בכלל?? ממש לא שפה של יהודים. והוא לא צריך לנתק טלפון. עליכן להיות הרבה יותר סבלנים זה לזה, בוטחים ומאירים פנים.

שבת שלום וחנוכה שמח.