סכין פרווה על קרש חיתוך בשרי

שאלה:

חתכתי בטעות בצל עם סכין פרווה על כרש חיתוך בשרי נקי שנעשה בו שימוש לחיתוך בשר באותו יום. האם הסכין נהייתה בשרית? אם כן- האם יש אפשרות להכשיר ולהפוך לפרוה בחזרה? תודה.

תשובה:

חיתוך דבר חריף בסכין פרווה על קרש חיתוך חלבי או בשרי, אף שלכתחילה אין לעשות כך הוא נשאר פרווה, ראה ס' דבר חריף פרק א סעי' יג.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כיון שיש מחלוקת אם ניתן להגעיל כלי פלסטיק, וגם זה מאוד תלוי במצב הכלי אם יש בו חריצים זה כבר בלתי אפשרי ומדובר בכלי זול, אין לעשות זאת.