שאלה

שאלה:

כתוב זן ומפרנס לכל
איך זה שאין לי עבודה ופרנסה?

תשובה:

לא אכלת היום ארוחת בוקר? אין לך מה ללבוש או מקום לישון? יש… אבל את שואל איך יהיה לי אחרי שאנשא? על זה אמרו חכמים האומר מה אוכל למחר הרי זה מקטני אמונה… יש להשתדל וזה מצויין, אבל לומר שאלוקים לא דאג לך היום למזון זה לא נכון…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לא למזון התכוונתי לכסף כל יום
    מפרנס זה נותן פרנסה פרנסה זה כסף כסף בא מעבודה ועבודה נורמלית אין לי
    וכן רוב האברכים המאמינים שמחתנים היום 20 ילדים בחובות עד השמיים ה' לא דואג להם לכסף ודווקא אלה שלא הכי מאמינים ה' נותן להם חכמה ועובדים בהייט ומרוויחים 20,000 כך שלי לפחות זה נראה שה' נותן לטבע לשלוט והוא לא שולט בפועל