שתי סוכות באותו בית – שינוי מקום

שאלה:

יש לי שתי סוכות באותו בית בשני מרפסות שונות ויש רצף של גג ביניהם [שניהם צמודות לדלת של המרפסת, כל אחת במרפסת אחרת]. האם 'לישב בסוכה' שאני מברך על זו, פוטרת את הישיבה בסוכה השניה.
ראיתי במלקטים שבאותה סעודה, אם אני עובר מסוכה לסוכה באותו בית, אין צורך לברך שוב [בשונה מסוכה שבבית אחר, שיש בזה מחלוקת], השאלה היא האם זה רק באותה סעודה או גם בסעודה אחת, למשל אני מברך לישב בסוכה על ארוחת בוקר בסוכה זו, ורוצה לאכול ארוחת צהריים בסוכה השניה.
בתודה מראש

תשובה:

אין הבדל, ועד כמה שהכל נחשב אותו בית, ראה רמ"א סי' רעג סעי' א, לא מברכים שוב.

חג שמח.