חלום

שאלה:

חלמתי על אישה שאני מכירה. בחלום ראיתי אותה עומדת ליד ילד מכופף שראשו היה גלוי, כלומר ללא כיפה. הבנתי בחלום שזה הבן שלה.
בחלום הבנתי גם שהיא לא נוחה עם זה שהוא גלוי ראש.
הם חרדים אני לא דתיה ואין לי מושג למה חלמתי את זה. מה זה אומר?

תשובה:

בחלום רומזים לך שגם בורא עולם הוא בעצם אבא של כולנו, וכמו שלחברך היה מאוד כואב ועצוב שבנה גלוי ראש ואינו שומר מצוות, כך לבורא עולם שהוא אבא שלנו כואב שחלק מילדיו אינן שומרי מצוות… ויש לעשות הכל כדי שלא יהיה לו הכאב הזה, ושכל עם ישראל יחזרו בתשובה שלמה, ולא תהיה יהודיה שתסכים לומר על עצמה חלילה שאינה דתיה.

בהצלחה רבה מאוד.