חלום על אמא זל

שאלה:

אני אשה מבוגרת ואמי היקרה נפטרה לפני שנים רבות מאוד.
לפני כמה שנים(5 בערך) חוויתי חוויה עוצמתית.
בחלומי באה אלי אמא ואמרה לי "אני אוהבת אותך". נדמה לי שהספקתי לענות "גם אני אוהבת אותך"
התעוררתי מייד וממש הרגשתי שאמא היתה איתי. ממש בתחושה הרגשתי שאמא היתה.
אני אשה שכלתנית. ומעולם מלבד זה לא חלמתי על הורי ז"ל.
החלום הזה הולך איתי כבר שנים.
החלטתי לפנות לכבודכם.
מה המשמעות שחוויתי.

תשובה:

כנראה באותם ימים עשית משהו משמעותי שהועיל לעילוי נשמתה. זה יכול להיות חיזוק במצוות, או צדקה, זיכוי הרבים, אמירת תהילים, והעיקר גידול הצאצאים לתורה ולמצוות, המשיכי לעשות טוב וזה יועיל לנשמתה וגם למילוי תפידך שלך בעולם הזה…

בהצלחה רבה