התעמלות בסלון ליד ארון ספרי קודש

שאלה:

שלום וברכה !
ישנה פעילות גופנית מאוד עדינה הבנויה על תנועות ידיים ורגליים תוך כדי תנועה מאוד מאוד איטית .שהייתי מרבה לעשותה והיא מאוד מרגיעה וזה מאוד נצרך לי . דא עקא שעברנו דירה בס"ד ועכשיו מרוב שהדירה קטנה אין לי מקום לעשות את זה רק במה שנקרא סלון ויש שם ספריית קודש עם דלתות . אני יודע שאין בזה שום בעייה של 'מחנה קדוש' ולא של 'ערוות דבר'
אך סתם יש הרגשה לא נעימה לעשות במקביל לספרי קודש כמין תנועות התעמלות אפי' שזה מאוד רחוק מהתעמלות כי זה כמו הליכה בהילוך מאוד איטי בתוספת תנועות מאוד איטיות (כמובן עם בגדים רגילים). מה דעת הרב ? תודה רבה

תשובה:

אינני רואה כל בעיה בענין זה.

שיהיה לכם ישוב טוב ותמיד שמחות.