נסיעה בשבת עם אמא

שאלה:

שלום רב אני אפרים אני ילד דתי למישפחה לא כל כך הורים גרושים ואני גר אצל אימא בכל מקרה אימא שאלה אותי אם אני יכול לנסוע אותה בשבת כשהיא נוהגת אני עניתי שכן אבל רציתי לבדוק שוב פעם מה לעשות

תשובה:

אפרים ידידי! אסור לנסוע עם אמא גם כאשר היא נוהגת, היא הרי יהודיה וגם לה אסור לנהוג… אני בטוח שאתה נקלע למבוכות כאלו מפעם לפעם, הייתי שמח לשמוע היכן אתה גר ואם יש לך קשר עם איזה אברך נחמד מקומי, או איזה שיעור לנוער, קשר כזה יכול מאוד לסייע לך גם חברתית, גם בהכוונה בדת וביחסים עם ההורים ובכל דבר אחר, גם פעילויות נחמדות, זה מאוד כדאי. אני כותב לך את המייל האישי שלי ותכתוב לי, אנסה לסייע לך למצוא משהו ליד הבית…

[email protected]

בהצלחה רבה מאוד!