ברכת האילנות – קורונה

שאלה:

שלום כבוד הרב.
אני מתפלל בבית דרך הרדיו שהבנתי שהרבנים התירו זאת בימים אלה (תחנת קול ברמה),בין היתר הם קוראים ברכת האילנות,שאלתי היא האם לקרוא איתם בבית שלי יש לציין שאני גר בבית קומות ויש לי מרפסת דרכה אני יכול לראות את הגינה עם עצי אילן עליהם פירות או לעשות יחיד ולצאת החוצה לגינה?

תשובה:

צריך לראות את הפריחה עצמה, לא פירות, אם אתה רואה מהבית מצויין, אם לא תצא החוצה. שנראה ישועות.