מניעת הריון ע"י בדיקת ביוץ

שאלה:

שלום רב, אני לאחר 3 לידות ובה יש משני המינים. מאחר והלידות הינם בניתוחים קיסרים עלי להמנע מהריון שנה. אני מונעת ההריון כרגע עי בדיקת ביוץ. יוצא שלפעמים בימים המסוכנים לכניסה להריון כן יש קרבה פיזית ,האם שפיכה בפתח מותרת(לא בתוך הנרתיק ממש אלא בכניסה)? האם ביאה שלא כדרכה מותרת? תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

לא, אסור. אם את רוצה למנוע, עשי זאת בדרכים אחרות. יש מגוון דרכים ואפשר גם לשלב כמה דברים כדי למנוע. אבל באופן המוצע אסור.