התחזקות

שאלה:

אני רוצה להתחזק יותר באמונה אני כבר שומר שבת וכשרות. מה לעשות הלאה(יש כמה דברים כגון תפילין, תפילה , ברכות וכו' שאני חושב להתחזק בהם – השאלה היא מה קודם) ?

תשובה:

שלום וברכה ידידי היקר

התפילין הם צינור הקשר בין היהודי לבוראו, על זה אין לוותר לעולם בשום יום! מניחים תפילין ואומרים ברכות התורה ואחר כך קריאת שמע שלושת הפרשיות, זה מינימום ככה להתחיל את היום… אינני מכיר אותך מספיק כדי לדעת באיזה קצב להתקדם הלאה עם תפילות וברכות, עשה כפי הבנתך, ואני חוזר ומציע, פנה לסניף לב לאחים באיזור מגוריך, הם יכירו אותך, יציעו לך פעילויות יפות, יכוונו אותך בהתאם ליכולות שלך, יהיה לך ידידים קרובים ואוזן קשבת, זה מאוד מומלץ. תנסה, אין לך מה להפסיד.

בהצלחה רבה מאוד.