גרוש בבית הוריו – נרות שבת וחנוכה

שאלה:

לכבוד הרב שלום וברכה . אני גרוש שמתגורר בבית הורי האם עלי חיוב בהדלקת נר חנוכה או שבת בברכה בבית הורי תודה רבה וחג שמח

תשובה:

שלום וברכה

אני מבין שאתה סמוך על שולחנם, אוכל משלהם וישן בשלהם, ואם כן אתה טפל להם הן בהדלקת נרות חנוכה הן בהדלקת נרות שבת.

תזכה לזיווג הגון בקרוב ולהקים את ביתך בשמחה!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לכבוד הרב שלום וברכה ותודה על המענה המהיר
    ברצוני לפרט יש לי בית משלי בבעלותי
    כרגע אני מתגורר בבית הורי לא מחמת מצב כלכלי אלא
    כי הם זקנים ואני מטפל בהם
    מה עלי לעשות תודה רבה

  2. זה לא משנה אלו נכסים יש לך, השאלה היא היכן אתה גר וממה אתה ניזון, אם אתה גר אצל ההורים וניזון ממאכליהם, אתה טפל להם.