טוסטר

שאלה:

שלום כבוד הרב אני ספרדי,ובעבודה יש טוסטר וראיתי איש אחד שעושה טוסט עם נקניק השם ישמור,האם הטוסטר נעשה בשרי והאם אני צריך להודיע לשאר העובדים? תודה

תשובה:

שלום וברכה

ברור שהטוסטר נעשה בשרי, ואם היה חלבי הרי שעכשיו הוא טרף וטעון הכשרה…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום כבוד הרב
    איזה אחד העיר לי (אחרי שאמרתי לו שהטוסטר בשרי) שהרי מאז הפעילו את אותו טוסטר על חום גבוה ומכיון שזה לא בן יומו מותר כעת לשים טוס חלבי בטוסטר
    תודה

  2. זה לא מדוייק, זה נכון רק אם הוא נקי לגמרי והופעל על חומו המירבי כשהוא ריק חצי שעה ועבר 24 שעות. וכיון שמצוי בזה המכשול יש להמנע. כמובן תבניות זה כבר סיפור יותר סבוך.