חרדות ילדים בלילה

שאלה:

הבן שלי לפעמים פתאום בוכה ממש מתוך שינה מפחד ומכסה את עצמו ולוקח לו זמן להירגע ובלילה לפעמים אומר האור והחושך לא מובן בכלל ממש היסטרי ובוכה. חוזר לעשות פיפי בימים האלו במיטה

תשובה:

שלום וברכה

חרדות הם דבר מאוד ממצוי וטבעי אצל ילדים ואסור להכנס ללחץ, אבל בודאי חובה לטפל בענין, לנסות לראות אם קרה משהו ברחוב או בבית הספר, אם חלילה נפגע והוא חושש לספר, זה יכול להיות ממישהו מבוגר או אפילו מילד מבוגר יותר, או סתם קושי חברתי, כדאי מאוד לעקוב!! במקביל אם התופעה ממשיכה – יש להתייעץ עם אנשי מקצוע.

בשורות טובות ורוב נחת.