רצועות תפילין איכותיות

שאלה:

השאלה שלי זה האם תפילין נשארות הרצועות שלמות לכל החיים אם מניחים נכון, או שבמקרה שלי הן נקרעות לאחר שימוש ממושך? או שכנראה לכולם זה נקרע בסופו של דבר מתישהו?

((עומדת ליקרע הרצועה בתחילתה של הרצועה בתפילין של יד))

תודה ושבת שלום
:)

תשובה:

שלום וברכה

רצועות איכותיות מתבלות פחות, כדאי להשקיע מעט יותר ולקבל רצועה איכותית [אני משתמש כבר 5 שנים ברצועה של שימבורסקי והיא כמו חדשה ממש]. זה חשוב גם כדי שלא יהיה מצב שהצבע יורד ונכנסים לספק על כשרות הרצועה ולא תמיד זוכרים לצבוע וכו'. כרגע ודאי תחליף באופן מידי.