אמירת 90 פעם מוריד הטל או ברכנו

שאלה:

שלום לרבנים מה הדין עם אני חוזר 90 פעם "רופא חולי עמו ישראך" ברכנו ה אלוקינ וכו כעינ שעושים במוריד הטל האם יועיל? תודה רבה

תשובה:

בודאי יועיל, וכך נהגו.

מועדים לשמחה.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. כך כונתי לומר רופא חולי עמו ישראל ואז ברכנו השם אלוקינו עם שם השם רק בלי חתימה? האם שרי ואם לא מאי שנא משחוזרים 90 במוריד הטל האם לא מתחילים את גבור וכו וכן מכלכל חיים בחסד ע"כ הרי גם באתה גיבור יש שם השם? תודה רבה וסלחה על ההסבר הלא רעות