איך לומדים הלכות בלי להתייאש?

שאלה:

אני רוצה לדעת טוב את כל הלכות ברכות והלכות שבת אבל כל פעןם שאני באה ללמוד אז אני לא מצליחה כי היצר הרע מפריע לי וגם אני מרגישה שאין סיכוי שהמוח יקלוט את כל זה כי זה ממש הרבה אני לא יודעת מה לעשות

תשובה:

שלום וברכה

רעיון נפלא! מה שחשוב זה למצוא ספר קל שמלמד את ההלכות, ולא להסתער על החומר, לעשות קביעות חזקה אבל קטנה, כל יום שתי הלכות שבת ושתים של ברכות, בספר קל. זה לוקח 10 דק' וזה לא קשה.

בהצלחה רבה