מאכל פרווה בתנור חלבי

שאלה:

כיצד ניתן לכתחילה (לאשכנזים) לאפות בתנור חלבי מאכל פרווה שיהיה ניתן לאוכלו ביחד עם בשר,
ביתר פירוט עם דרוש ניקוי מה זה כולל ניקוי יסודי כמו פסח או רק לשים לב שאין חתיכות מפוזרות. אשמח לתשובה מפורטת עם מקורות

תשובה:

שלום רב

יש לנקות במטלית עם סבון שלא ישאר שום ליכלוך בעין. מה ששרוף אינו מפריע. להמתין 24 שעות מהשימוש החלבי האחרון, להפעיל אותו ריק על חומו המירבי 20 דק', ואחר כך ניתן להכניס בתוכו את אותו מאכל פרווה בתבנית חד פעמית או פרווה.

בהצלחה