השארה בבית בפסח מוצרים ללא גלוטן

שאלה:

אנחנו לא נוהגים לעשות מכירת חמץ (מה שחמץ או חשש חמץ אנחנו שורפים, אין לנו מניות וכו', ולא חוששים לחמץ הבלוע בדפנות הכלים וכו')
יש לנו חבילה סגורה של שניצל תירס שכתוב עליו ללא גלוטן – האם אפשר לסמוך על זה שאין בו חמץ ולהשאיר אותו בבית בפסח?

תשובה:

שלום רב

לכאורה אם זה ללא גלוטן אין חיטה, אבל תבדוק ברכיבים. אני כן הייתי עושה מכירת חמץ, לא מפסידים מזה כלום… אולי יש משהו שלא מצאתם, או שאתם לא יודעים שהוא בחשש חמץ.