טלפון כשר

שלום. אני חושב שכדאי לי מאוד להחליף לפלאפון כשר כי אתה מיתחזק כבר זמן מכובד בשמירת הברית פיתאום קופצת לך תמונה…. וה' ירחם תופס במצב לו טוב. אבל מיצד שני אים אני יחליף פאלפון לכשר לו אוכל לישאול אותכם יותר שאלות. אז מה עושים?

תשובה:

שלום רב

חלילה וחס להחזיק טלפון לא כשר! אם אתה רוצה מייל בטלפון תקנה של חברת נתיב או הדרן, בשניהם תוכל להכנס לאתר שלנו. כמו כןתוכל דרך מחשב שיש עליו תוכנת סינון של נתיב או אתרוג.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ישנם היום הרבה שרותי חסימה, וללא נגיעה אישית יש גם את חברת 'סלוגן' שזה ללא דמי מנוי חודשיים ולכן אישית אני מגיב, כי שהלכתי לחברות אחרות זה היה ממש "שחיטה" וניצול הציבור בעלויות קבועות וגבוהות. וכל מה שאפשר להוזיל על מנת לזכות ולהציל מחטא הרי זה משובח.

  2. הרי אתה עצמך אומר שבמכשיר שיש לך יכולה לקפוץ תמונה… מבחינתי סינון כשר הוא רק כזה המאושר על ידי רבנים מוסמכים כמו אלו שציינתי. לגבי העלות היא באמת גבוהה יחסית לחסימות אחרות, אבל יש לשמוח לשלם על רצונו יתברך… גם לולב עולה כסף…