חיתול בשבת

ראיתי בשש"כ שמצריך לפתוח את החיתולים מע"ש. האם זה שייך בימינו? שמעתי שהיום אין יותר הדבקה בחיתולים, אלא רק סקוץ'.
כמו כן, האם יש בעיה בפתיחת ההדבקה של שאר חלקי החיתול (אע"ג שאלא מדביקים מחדש) משום תיקון כלי וכד'?

תשובה:

שלום רב

החיתולים של החברות האיכותיות אכן משתמשים רק בסקוצ', אבל יש חיתולים פשוטים מאוד שמשלבים הדבקה, כדאי לשים לב.

לא הבנתי את שאלתך השניה.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. הטיטולים של חברת "טיטולים" הם רק סקוץ'?
    שאלתי השניה היתה, לגבי החלקים בחיתול שצריך להפריד אותם בעת פתיחתו, שכאשר הוא מגיע מקופל הם דבוקים זה לזה, ובהפרדתם אפשר לשים את החיתול. האם יש בזה בעיה?

  2. טיטולים פרימיום זה רק סקוצ', אחרים אני לא מכיר….
    שאר חלקי הטיטול אינם דבוקים, זה נראה לך כך בגלל הלחץ הגדול שיש באריזה.