ביטול תורה ביוטיוב

שלום כבוד הרב יש לי שאלה
אם אני מעלה סרטונים לאתר יוטיוב ויהודים רואים אתזה האם זה נחשב שאני מחטיא אותם בביטול תורה?
לפעמים כשאני משחק על המחשב אני שומע שיעור תורה ברקע ואני מצלם אתזה ומעלה ואיזה רב אחד אמר לי להמנע מזה בגלל שזה יכול לגרום לביטול תורה שלי ושל אחרים אז אמרתי לו שאני יכול לפתוח גם ערוץ יוטיוב לתורה,וכשאני מצלם משחקים או בכללי כשאני על המחשב אז אני שומע שיעור דרך הפלאפון,אז אם ככה אם יהודי נכנס לסרטונים שאני מעלה לאתר וזה לא קשור לתורה האם זה נחשב ביטול תורה?
כי בתאכלס מי שרוצה להכנס לסרטונים האלה הוא מחליט להכנס לזה

תשובה:

שלום רב

נכון הדבר שאתה לא אחראי על ביטול תורה של אנשים אחרים, אבל צודק הרב שיש עיסוקים יותר אינטלגנטים מזה, שיכולים להועיל לך הרבה יותר…

בהצלחה רבה!