פרווה בסיר חלבי

שלום יש לי שאלה יש לי סיר חלבי ,ואני רוצה להמיס בו שוקלד פרווה מה הדין של השוקלד הפרווה אם אחרי סעודה בשרית מותר לאכול מהשוקלד הזה על העוגה ?

תשובה:

שלום רב

אחרי סעודה בשרית אין בכך כל בעיה, לגבי לאכול עם הבשר יחד [לא דוקא בהקשר המתוק הזה…] יש בכך כמה חילוקי דינים, תלוי אם הסיר בן יומו או לא ויש בזה מנהגים שונים בין אשכנזים לספרדים, תוכלו לראות הרבה תשובות באתר בענין זה במאגר השו"ת בשר בחלב.

בהצלחה