האם האישה יכולה להתנגד לילדים נוספים

אני אם ל6 בנות ולא מסוגלת לחשוב על ילדים נוספים.
הקטנה בת1.7
במיוחד שנודע לי שבעלי הוא הומו והוא עבד עלי כ15 שנה.
לא התגרשתי כיוון שאני לא יכולה לגדל את הילדים לבד.
האם אני יכולה להמשיך עם ההתקן כל הזמן?

תשובה:

שלום רב,

במצבך אינך צריכה להוציא את ההתקן.

אישה אינה חייבת בפריה ורביה. אלא שהיא משועבדת לבעלה לענין זה, ואינה יכולה סתם כך, להתנגד. אולם במצבך ברור לחלוטין מדוע את יכולה להתנגד, העובדה שעצם בעלך "מאיס עלייך" ברורה לחלוטין. בפרט שאם עדיין לא יודעת איך יסתיימו חיי הנישואין שלך, ומתי…

שיהיה לך רוב נחת מהילדים!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה על התגובה המהירה! האם ייתכן כאלו נישואין? בעלי הלך לטיפול ומבטיח שיותר לא יעבוד עליי. בפעם האחרונה הוא נתפס וישב בכלא שבוע. מאז הוא מפחד…וזה באמת נראה כך. האם באמת אדם יכול להשתנות?
    כי אני כל הזמן חוששת, האם הוא חושב כל מישהו אחר…

  2. אני מאד מזדהה איתך עם החששות שלך, הייתי מציע לך להרים טלפון אל הרב אלעזר וולך (054-8418686) ולהתייעץ איתו.
    שהיה הרבה הצלחה